Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Invigning av Sollentuna KS:s nya anläggning – Norrvikens Sjösportcenter

Den efterlängtade uppdateringen av Sollentuna Kanots anläggning vid Norrviken är nu klar. Stockholmscupen var tidigt ute och smyginvigde lokalerna, och Sollentuna kommuns och klubbens officiella invigning genomfördes den 20:e augusti.

Invigningen var välbesökt och kantades av en mängd roliga aktiviteter för stora och små. Solentuna Kanot fick möjlighet att visa upp sitt stora utbud med kajaker, inclusive K4 och sup. Den som var sugen kunde också prova på vanlig SUP, kajak och megasup. Läs mer om invigningen HÄR.

Det är nog inte att sticka ut hakan om man påstår att Sollentuna nu har Sveriges finaste kanotanläggning, som dessutom är i anslutning till väldigt trevligt paddelvatten.