Press "Enter" to skip to content

Tävling

Stockholms Kanotförbund är engagerad i flera former av tävlingsverksamhet i regionen.

  • Distriktsmästerskap i de discipliner som är aktiva i regionen, vanligast är DM i disciplinen sprint.
  • S:t Erikspaddeln är en klassisk barn och ungdomstävling i cupform som oftast omfattar ett kortlopp, ett långlopp samt besättningspaddling. S:t Erikspaddeln kan även arrangeras i annan form än som tävling när arrangerande klubb så väljer, med moment i mer lekfull stil. S:t Erikspaddeln brukar arrangeras tre till sex gånger per säsong. Det är bra om man kan paddla, men det krävs väldigt lite erfarenhet för att delta.
  • Stockholms Kanotförbund stöttar även Stockholmscupen, paddling på en förutbestämd bana hos de arrangerande Stockholmsklubbarna, med gemensam start och oftast med tidtagning. Cupen passar den som har lite mer erfarenhet av paddling eller får stöttning av en mer erfaren paddlare.
  • Inför Nationella tävlingar som cuper, SM och regattor söker och stöttar vi initiativ till samarbeten mellan stockholmsklubbarna, bland annat de aktiviteter som arrangeras av Föreningen Kanot Storstockholm eller Kraftcenter som det oftast benämns.

Tillhör du en klubb som inte är etablerad i något av ovanstående samarbeten är du välkommen att kontakta StKF så att du får del av informationsflödet eller blir lotsad till rätt kontakt. Klicka på det länkade ordet för att läsa mer om respektive tävling.

Tävlingsinbjudan

2021 Distriktsmästerskap 18-19/9

2021 S:t Erikspaddeln 9/9

2021 S:t Erikspaddeln 15/8

2021 S:t Erikspaddeln 17/6

2021 S:t Erikspaddeln 15/8

2021 S:t Erikspaddeln 3/6

2019 Distriktsmästerskap Sprint

2019 Distriktsmästerskap Långdistanspaddling & Surfski

Tävlingsresultat

2019 Distriktsmästerskap i Långdistanspaddling & Surfski

Tävlingsprogram 2021