Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

DM Kanot Sprint 2023 gick av stapeln den 24/9

Stockholm höll Distriktsmästerskap i Kanotsprint på Brunnsviken den 24:e september. DM:et omfattade åldrarna 13 år och uppåt och pågick från lagledarträffen kl. 09:00 till prisutdelningen 14:30. I samband med mästerskapet arrangerade vi lopp även för de som är födda 2011 och senare. Till skillnad från mästerskapet så fick alla här medalj.

I årets tävling deltog 27 paddlare i åldern 8 till 55 år på vattnet. Klubbarna Brunnsviken, Fridhem, Sollentuna, Vaxholm & Örnsberg var representerade i de 16 heaten som aktiviteten bestod av.

Vi tackar alla funktionärer, aktiva, ledare och föräldrar som hjälpte till att göra DM:et möjligt och även alla som stod stand-by att rycka in vid behov. Ett extra tack till Brunnsvikens Kanotklubb som åter ställde sin anläggning till förfogande för Stockholmsklubbarnas gemensamma aktivitet.

Mästerskapsmedaljerna präglas och delas ut vid vid Höstmötet.