Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Ny logga för Stockholms Kanotförbund

Stockholms Kanotförbund har sedan sidan byggdes haft Svenska Kanotförbundets logga på sin webbsida, nu har en av årets nytillträdda ledamöter tagit tag i problemet. Vi har även fått extern hjälp med design av den nya symbolen för vårt förbund. Styrelsen har under hösten antagit den nya loggan som vi officiellt presenterar här för första gången.

Dubbelpaddeln representerar kajakpaddling som är regionens mest förekommande paddlingsform. Enkelpaddeln representerar istället desto fler paddlingsformer där de vanligaste är drakbåt, outrigger, sup och den riktigt klassiska C-paddlingen eller canadensarpaddling som några kallar det.

Invid Riddarfjärden, där många av oss paddlat, på toppen av Stadshuset ser vi en gyllene symbol i form av gyllene kronor, som glänser över våra vatten. Vi visar vår tillhörighet genom att ta dem i vår logga.

2023-12-12