Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Årets Kanotprofil i Stockholm 2023

I år har vi äran att hylla Lennart Schwarz, Vaxholms Kanotsällskap (VKS) då han har utsetts till årets kanotprofil i Stockholm.

Han har varit starkt engagerad i att administrera och driva breddungdomsläger för kanotklubbarna i stockholm, bland annat vid det stormiga höstlägret på barnens ö. Energin som Lennart har lagt ner i sitt arbete med att skapa gemenskap har bidragit till att en stor mängd ledare kunnat samlas kring distriktets gemensamma barn och ungdomsaktiviteter.

På hemmaplan har Lennart tagit sig an stora delar av ungdomsverksamheten i Vaxholm, både genom att hålla i träningar, långpaddling och uppstyrning av extra aktiviteter inkl. julmarknad. Han har haft en avgörande roll i att bygga upp och motivera ungdomarna i Vaxholm under året.

Utan Lennarts engagemang och energi hade vi inte haft den gemenskap som nu finns bland de yngre ungdomarna mellan Stockholmsklubbarna eller inom Vaxholms Kanotsällskap!